Sconti

|Sconti

About Sconti

This author has not yet filled in any details.
So far Sconti has created 7 blog entries.

Privacyverklaring

2019-05-06T09:21:39+00:00

Privacy verklaring

Sconti, gevestigd in Benthuizen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die Sconti verwerkt

Sconti verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– E-mailadres
– Internetbrowser en apparaat type
– Land van herkomst

Bijzondere en/of gevoelige gegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sconti.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Doel van verwerken persoonsgegevens

Sconti verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Sconti analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Sconti neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sconti) tussen zit.

Hoe lang bewaren we gegevens

Sconti bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Mocht je hier vragen over hebben, stuur dan gerust een email naar info@sconti.nl

Delen van persoonsgegevens

Sconti verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Sconti gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Sconti gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven, zoals Google Analytics.

Gegevens inzien of aanpassen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sconti en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@sconti.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Sconti wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beveiliging persoonsgegevens

Sconti neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@sconti.nl

Waarom zou je teveel betalen?

Vul je emailadres in en ontvang de beste acties en aanbiedingen

✔️ Beste merken, laagste prijzen

✔️ Geselecteerd van populaire winkels

✔️ 100% betrouwbaar

Privacyverklaring2019-05-06T09:21:39+00:00

Over ons

2019-05-16T11:37:17+00:00

Over ons

Het grootste assortiment van officiële kleding van bekende winkels met minimaal 50% korting
Sconti is een gloednieuwe website waar je terecht kunt voor dameskleding, herenkleding, kinderkleding en schoenen met minimaal 50% korting. Wij verzamelen van 200+ webshops alle aanbiedingen. Ben jij een liefhebber van shoppen in de uitverkoop? Het hele jaar door profiteer je van de SALE!

Bij Sconti shop je kleding van bekende merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Michael Kors, Adidas, Nike, Bronx en Floris van Bommel met 50% korting. Goedkope merkkleding shop je bij Sconti!

Fashion for less
❤️

Sconti
  • www.sconti.nl

  • info@sconti.nl

  • KVK 74381040

Waarom zou je teveel betalen?

Vul je emailadres in en ontvang de beste acties en aanbiedingen

✔️ Beste merken, laagste prijzen

✔️ Geselecteerd van populaire winkels

✔️ 100% betrouwbaar

Over ons2019-05-16T11:37:17+00:00

Contact

2019-05-06T09:20:30+00:00

Contact

Sconti

Natuurlijk kan het zo zijn dat je na het bekijken van onze site nog een vraag of opmerking heb. Stel deze gerust door middel van het formulier en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Heb jii een vraag over adverteren of heb je leuke en handige tips en ideeën voor Sconti? Laat een bericht achter!

Sconti

Waarom zou je teveel betalen?

Vul je emailadres in en ontvang de beste acties en aanbiedingen

✔️ Beste merken, laagste prijzen

✔️ Geselecteerd van populaire winkels

✔️ 100% betrouwbaar

Contact2019-05-06T09:20:30+00:00

Algemene voorwaarden

2019-05-06T09:20:15+00:00

Algemene voorwaarden

Hieronder tref je de Algemene voorwaarden aan van Sconti

Algemene voorwaarden voor gebruik

De website is door Sconti gemaakt voor een persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om deze website te kopieren, dupliceren, verkopen of aan te passen. Als gebruiker van deze website ga je er ook met akkoord dat je de website niet gebruikt voor onwettige doeleinden. Op de inhoud van de site is het copyright van toepassing zoals vastgelegd in de wet betreffende het auteursrecht. Citeren is alleen toegestaan met een bronvermelding die moet bevatten: bron: www.sconti.nl Daarnaast houdt Sconti zich het recht voor om de algemene voorwaarden aan te passen. De laatste datum van aanpassing zal onder de voorwaarden vermeldt staan.

Aansprakelijkheid

Sconti hecht veel waarde aan een goed functionerende website. Continue wordt er gezorgd dat alles op de website goed werkt. Sconti houdt zicht daarentegen niet verantwoordelijk voor niet juist of een onvolledig functionerende website. Sconti aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade, leed of verlies aan inkomsten als gevolg van het slecht werken van deze website.

Alle producten, artikelen en advertenties worden aangeboden door externe partijen. Sconti heeft geen invloed informatie en diensten die worden aangeboden door deze derden partijen en kan hiervoor ook niet aansprakelijk worden gesteld. Sconti is dan ook niet verantwoordelijk voor een onjuiste weergave van prijzen, afbeeldingen of teksten van producten of advertentie en niet voorradige artikelen bij de externe partij welke wel worden aangeboden.

Versie

Laatst bijgewerkt in april 2019

Waarom zou je teveel betalen?

Vul je emailadres in en ontvang de beste acties en aanbiedingen

✔️ Beste merken, laagste prijzen

✔️ Geselecteerd van populaire winkels

✔️ 100% betrouwbaar

Algemene voorwaarden2019-05-06T09:20:15+00:00

Winkels

2019-05-16T21:31:32+00:00

Winkels.

Misschien herken je het wel in jezelf? Je gaat graag op zoek naar de aanbiedingen of je shopt liever online in de uitverkoop. Dan ben je bij Sconti op de juiste plek! Waarom? Hier vind je alle producten van populaire winkels met maar liefst minimaal 50% korting. Bekijk hieronder van welke winkels je kleding, schoenen en accessoires kan vinden op onze site of shop direct bij een van de onderstaande winkels.
#helejaarsale

Winkels met aanbiedingen | Sconti

Waarom zou je teveel betalen?

Vul je emailadres in en ontvang de beste acties en aanbiedingen

✔️ Beste merken, laagste prijzen

✔️ Geselecteerd van populaire winkels

✔️ 100% betrouwbaar

Winkels2019-05-16T21:31:32+00:00

Veel gestelde vragen

2019-05-12T18:53:07+00:00

Veel gestelde vragen

Lees hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Sconti verkoopt zelf geen producten! Wij selecteren van 200+ webshops kleding, schoenen en accessoires die worden aangeboden met minimaal 50% korting. Wanneer jij een favoriet artikel hebt gevonden wijst Sconti je door naar de desbetreffende webshop. Het voordeel van Sconti is dat je alle artikelen in de SALE vind op één website. Shoppen in de SALE is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Nee! Sconti selecteert van populaire webshops kleding, schoenen en accessoires die wordt aangeboden met minimaal 50% korting. Wanneer je een artikel koopt dan koop je deze rechtstreeks bij de aangesloten winkel. Sconti verkoopt geen artikelen maar verwijst je naar de winkels waar de artikelen worden aangeboden in de SALE. Het voordeel van Sconti is dat je alle aanbiedingen van favoriete winkels vind op één website namelijk www.sconti.nl

Bij Sconti vind je officiële kleding van bekende winkels. Wanneer je een artikel ziet dan shop je deze bij de desbetreffende winkel. De betaling wordt gedaan aan deze winkel en de desbetreffende winkel zorgt ook voor de verdere afhandeling en levering. De voorwaarden van de winkel waar je het artikel koopt geldt.

Ja! Sconti selecteert alle merkkleding van gerenommeerde winkels die het aanbieden met minimaal 50% korting. De merkkleding koop je niet rechtstreeks bij Sconti, maar Sconti verwijst je naar de winkel waar je kan profiteren van de aanbieding. Alle kleding is daardoor officieel want je koopt het direct bij bekende winkels

Ja! Lees hier onze privacyverklaring. Omdat Sconti zelf geen producten verkoopt maar je doorverwijst naar de artikelen van andere webshops zijn wij niet in het bezit van klantgegevens. Wij verzamelen uitsluiten cookies om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om jouw gebruikerservaring te optimaliseren. Daarnaast is het mogelijk om je met een emailadres in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dit emailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor het verzenden van een nieuwsbrief en wordt niet aan derden verkocht.

Sconti

Waarom zou je teveel betalen?

Vul je emailadres in en ontvang de beste acties en aanbiedingen

✔️ Beste merken, laagste prijzen

✔️ Geselecteerd van populaire winkels

✔️ 100% betrouwbaar

Veel gestelde vragen2019-05-12T18:53:07+00:00

Profiteer met Sconti

Sconti wil online fashion shoppen nóg leuker maken. Sconti is het Italiaanse woord voor kortingen. Speciaal voor jou selecteren wij kleding voor dames, heren en kinderen van bekende winkels met maar liefst 50% korting. Je shopt de kleding direct bij een van de bekende kledingwinkels. Shop jij ook graag in de SALE? Bij Sconti profiteer je het hele jaar door. Online shoppen is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest!

Goedkope merkkleding
Zoek met Sconti snel en eenvoudig naar jouw favoriete merkkleding en shop voor de halve prijs. Alle kleding van merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Nike of Floris van Bommel vind je bij Sconti met minimaal 50% korting. Officiële merkkleding in de SALE

Fashion for less
❤️

Sconti - Kleding SALE

Menu

Sconti maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Dit doen wij om de website te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om jouw gebruikerservaring te optimaliseren. Door op ‘Alle toestaan’ te klikken ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Alle toestaan